Автосервис Saab-Volvo

СТО Saab-Volvo, Киев, пер. Квитневый 1 Tel: +38 067 251 55 55 Tel: +38 095 075 67 07

Техническое обслуживание (ТО)

Зачем нужно делать техническое обслуживание автомобиля?  …

Подробнее

Ремонт ходовой части

 Ходовая часть автомобиля испытывает наибольшие нагрузки в конструк …

Подробнее

Ремонт двигателей, КПП

 Двигатель любого автомобиля, к сожалению, не вечен. Неизбежно наст …

Подробнее

“Міст Плюс” — наркологічний реабілітаційний центр у Харкові, готовий вам допомогти

Залежність від наркотиків — це серйозне захворювання, яке руйнує життя людей. Воно не лише завдає шкоди фізичному та психічному здоров'ю, але й негативно впливає на стосунки з близькими, роботу та соціальне життя. Лікування залежності — складний і тривалий процес, який потребує комплексного підходу. Одним з найважливіших етапів лікування є перебування в спеціалізованому закладі. Якщо вам або вашій близькій людині потрібна допомога, наркологічний реабілітаційний центр в Харкові “Міст Плюс” стане дороговказом до вільного від речовин життя.

Тут нададуть всю необхідну допомогу:

  • ✓ Під час детоксикації організм очиститься від залишків наркотичних речовин та продуктів їхнього розпаду. Це найперший і дуже важливий момент для подальших етапів лікування.
  • ✓ Далі з пацієнтом працюють психологи та психотерапевти. Бажання вживати наркотики ховається в психічній площині. Часто це спосіб втекти від проблем реального світу замість того, аби їх вирішувати. Фахівці допомагають знайти тригери, що ведуть до зриву, та навчитися з ними працювати.
  • ✓ Соціальна реабілітація — це підтримка людей, що розуміють проблему. Вона робить повернення до нормального життя більш адаптивним та успішним.

 

Також важливо, що у наркологічному реабілітаційному центрі людина перебуває під постійним наглядом фахівців, які можуть контролювати її стан і надавати необхідну допомогу. Це запобігає рецидивам і гарантує, що людина отримає все необхідне лікування. Переходьте за посиланням, щоб більше дізнатися про роботу “Міст Плюс” та отримати персональну консультацію.

 

Работаем:

Понедельник - Пятница: 09:30-18:30
Суббота - Воскресенье: выходной

P.S. В выходные дни работаем по предварительной договоренности.

Вход Прайс Заказать деталь